Peggy Laan

Clinical Director - dierenarts

Peggy Laan - Clinical Director - dierenarts
Peggy Laan Clinical Director - dierenarts

Sinds juli 2008 ben ik werkzaam bij de praktijk. In de jaren als dierenarts heb ik mij verder ontwikkeld in het echografisch onderzoek. Een zeer waardevolle aanvulling als onderzoek op zoek naar een diagnose.

Ons team is inmiddels behoorlijk groot, waarmee het elke dag weer een plezier is om samen te werken. Het is leuk om te zien hoe iedereen zich verder ontwikkelt in zijn/haar vakgebied, we vullen elkaar mooi aan.

Door mijn achtergrond uit een echt ondernemers gezin, heb ik altijd de interesse gehad om mij ook verder te ontwikkelen op het gebied van management. Ik heb het stokje overgenomen van de vorige eigenaar en ben Clinical Director van de praktijk. Een hele uitdaging, waarvan ik naast mijn werk als dierenarts veel energie krijg.

Mijn man en ik hebben twee zoons en een dochter. Er wordt veel en fanatiek gesport, dus daar zijn we heel druk mee. Als gezin zijn we veel op het water te vinden. Het liefst in een zeilboot, maar we maken ook graag een dagtochtje in onze sloep. Een belangrijke aanvulling op ons gezin zijn de twee honden, Grote Zwitser Wald en Dobermann Nox. Ze bewaken het erf, maar lekker wandelen doen we ook graag.

Ik ben trots op onze praktijk en zie u graag op één van onze vestigingen!