Let op: Aangepaste openingstijden tijdens de zomer. Klik voor meer info op de locatie naar keuze: Harmelen, Woerden, Maarssenbroek, Vleuten.

DGC De Limes Woerden

Onze locatie in Woerden

Let op! Aangepaste openingstijd:

Woensdag 17 juli is de praktijk de gehele dag gesloten. U bent dan welkom op de praktijk in Harmelen.

Adresgegevens

Praktijk Woerden

Rembrandtlaan 24

3443 EH Woerden

Openingstijden*

Maandag 09.30 - 20.00 uur
Dinsdag 09.30 - 17.00 uur
Woensdag 09.30 - 20.00 uur
Donderdag 09.30 - 17.00 uur
Vrijdag 09.30 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

*Uitgezonderd feestdagen: Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, kerstdagen, Oud & Nieuwjaar.

 

DGC de Limes Woerden is een modern uitgeruste locatie van onze hoofdvestiging in Harmelen. De praktijk is in 2018 verhuisd van de Singel naar de Rembrandtlaan in Woerden. De praktijk is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

De locatie in Woerden is op maandag en woensdag van 9:30 tot 20 uur geopend en op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij geopend van 9:30 tot 17 uur. Om lange wachttijden te voorkomen werken wij op afspraak.

Vaste gezichten in Woerden zijn dierenarts Tessa Bruinen en Anne-Myrthe de Kwant en de paraveterinairen Joke, Kim en Moniek. Het kan ook zijn dat u een collega uit een andere locatie treft.

De praktijk is uitgerust met 2 spreekkamers, een ruime operatiekamer, opname, röntgenkamer en laboratorium. De wachtkamer is ruim opgezet zodat eigenaren met honden en katten gescheiden kunnen wachten. Naast de standaard behandelingen kunnen wij ook röntgenfoto’s maken, gebitsreinigingen uitvoeren en veel laboratoriumonderzoeken kunnen wij in huis doen.

Moniek, één van onze paraveterinairen verzorgt het paraveterinaire spreekuur. Bij haar kunt u terecht voor basishandelingen zoals nagels knippen, gedragsadvies, een controle, voedingsadvies of de kosteloze puppybegeleiding.

Kom gerust eens binnenlopen om kennis te maken! Graag tot ziens!

Baas & Beest Maarssen

Baas & Beest Maarssen

Verhalen uit de praktijk

Dit is Tali, een poes van 7 jaar.

Tali had langere tijd last van haar blaas en er zat ook bloed bij haar urine. Nadat we een echo en een röntgenfoto gemaakt hadden was de diagnose duidelijk: een blaassteen! Deze moest operatief verwijderd worden.

De blaassteen is voor onderzoek opgestuurd naar een laboratorium, het bleek een calcium oxalaat steen te zijn. 

Deze kunnen ontstaan bij overgewicht, te weinig drinken of een te hoog calcium gehalte in de voeding. Inmiddels krijgt Tali aangepaste voeding en gaat het weer helemaal goed met haar!

Terug naar Vestigingen