DGC De Limes Maarssenbroek

Onze locatie in Maarssenbroek

Diergezondheidscentrum De Limes Maarssenbroek is een modern uitgeruste praktijk, gevestigd in de dierenspeciaalzaak Baas en Beest. Diergezondheidscentrum De Limes heeft tevens een hoofdvestiging in Harmelen en nog twee locaties in Vleuten en Woerden.

Op doordeweekse dagen zijn wij geopend van 10 tot 18 uur. Op zaterdag van 9 tot 17 uur, met een spreekuur van 10 tot 12 uur. Wij werken alleen op afspraak. De praktijk is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

De vaste gezichten in Maarssenbroek zijn dierenartsen Majella Luiten en Winette Rijnbergen en paraveterinairen Hester, Lisa en Valerie. De praktijk is uitgerust met een ruime wachtkamer, een spreekkamer en een operatie kamer. Ook hebben wij een mogelijkheid tot (korte) opname van uw dier. Veel laboratoriumonderzoeken kunnen wij op de praktijk zelf doen.

Wij werken met veel plezier samen met de dierenspeciaalzaak Baas en Beest. Zo worden bijvoorbeeld alle konijnen die hier verkocht worden eerst door ons onderzocht en gevaccineerd, voordat ze naar een nieuw thuis gaan.

Indien de Corona maatregelen het toelaten, verzorgen wij thuisvisites.

Terug naar Vestigingen