Over ons

Wat wij bieden

Deskundige betrokkenheid

De meeste mensen beschouwen hun huisdier als een gezinslid. Daarom streven wij niet alleen naar een hoge kwaliteit in onze diergeneeskundige zorg, maar ook naar een persoonlijke benadering van de eigenaar en hun patiënt.

Daarvoor staat een enthousiast team van 9 dierenartsen en 15 paraveterinairen dag en nacht voor u klaar. De dierenartsen hebben, naast de algemene diergeneeskundige kennis, ieder een eigen specialisatie. Ook zijn er externe specialisten (waaronder een radioloog) en een gedragsdeskundige aan de praktijk verbonden voor nog meer deskundigheid.

Een dierfysiotherapeute, met een hydrotherapiefaciliteit voor honden, verricht op afspraak behandelingen in de nabije omgeving van de praktijk. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

Voor de vachtverzorging is er een trimsalon in de praktijk gevestigd. Ook voor informatie over en de verkoop van (dieet-)voeding bent u bij De Limes van harte welkom. De praktijk voert een eigen apotheek en heeft middelen variërend van parasietenbestrijding tot specialistische medicatie in het assortiment.

Op onze vestigingen wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Wij geven de voorkeur aan een bezoek op afspraak zodat wij meer tijd en zorg aan uw huisdier kunnen besteden en u minder lang hoeft te wachten. Klik hier voor onze openingstijden.

Tarieven
Rondleiding

Ons team

Bas Rosendaal - Hondentrimmer

Bas Rosendaal

Bas Rosendaal Hondentrimmer
Lees info
Benice Kieviet - Paraveterinair

Benice Kieviet

Benice Kieviet Paraveterinair
Lees info
Amber Traast - Dierenarts

Amber Traast

Amber Traast Dierenarts
Lees info
Anne-Myrthe de Kwant - Dierenarts

Anne-Myrthe de Kwant

Anne-Myrthe de Kwant Dierenarts
Lees info