DGC De Limes Vleuten

Onze locatie in Vleuten

De locatie Vleuten bevindt zich in oude centrum, tegenover het gemeentehuis op de Dorpsstraat. Er is voldoende parkeergelegenheid op het plein tegenover de praktijk.

De vestiging is hier geopend in het jaar 1993 en is tot op heden een goed lopende praktijk met persoonlijke aandacht voor onze klanten en hun dieren.

De vaste gezichten van onze locatie in Vleuten zijn de dierenartsen Angela van Iersel en Sonja de Voer-de Haas en de paraveterinairen Danique, Judith en Melina.

De praktijk is uitgerust met een grote wachtkamer, een spreekkamer, een operatiekamer, een laboratorium voor interne onderzoeken en een opname voor de dieren.

Naast de reguliere operaties worden hier ook gebitsbehandelingen gedaan en kunnen er veel  laboratoriumonderzoeken gedaan worden.

Op onze locatie in Vleuten kunt u ook terecht voor advies en verkoop van producten tegen parasieten zoals wormen en vlooien, gebitsverzorgingsproducten, vachtproducten en voedingssupplementen. Daarnaast is er een breed assortiment voeding, van de merken Proplan en Hill's.

De vestiging in Vleuten is van ma t/m vrij geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Terug naar Vestigingen