Majella Luiten

Dierenarts

Majella Luiten - Dierenarts
Majella Luiten Dierenarts

Hallo, ik ben Majella Luiten en ik ben werkzaam als dierenarts bij de Limes!

Na mijn afstuderen in 2016, heb ik kort als dierenarts in het oosten van het land en op de Galapagos eilanden mogen werken. Waarna ik geruime tijd in 's Hertogen Bosch heb gewerkt, waar veel geopereerd werd. Van jongs af aan heb ik altijd veel passie voor dieren gehad, er was dan ook geen andere keus dan diergeneeskunde te gaan studeren. 

Gelukkig is dat tot op de dag van vandaag nog steeds de juiste keuze. Naast het werken met dieren, is een groot onderdeel ook de communicatie en omgang met eigenaren. De ondersteuning bieden, en het vertrouwen krijgen om voor uw huisdier(en) te mogen zorgen. Op de goede maar vaak ook op de verdrietige momenten. Dat maakt het vak mooi en afwisselend. Naast de dagelijkse werkzaamheden, heb ik ook een grote interesse en passie voor chirurgie. 

Zelf woon ik in Utrecht met mijn teckel Siep. Naast veel wandelen, (verre) reizen en buiten zijn, hou ik ook van een fanatiek potje rugby. En als ik even uit wil waaien na werk, stap ik op de motor.

Sinds 2022 kreeg ik de kans om dichterbij huis te gaan werken en mocht ik mij toevoegen aan dit leuke en gezellige team van de Limes. U kunt mij tegenkomen in de vestigingen Harmelen, Woerden en Maarssenbroek.

Tot ziens op de praktijk!