Praktijk Vleuten 030 - 677 2366
Praktijk Maarssenbroek 0346 - 799 100
Praktijk Woerden 0348 - 420 817
Trimsalon Harmelen 0348 - 445 383
Praktijk Harmelen 0348 - 445 763

Begeleiding bij overgewicht

Gratis begeleiding bij overgewicht van uw huisdier

Is uw hond of kat te zwaar? Start dan nu met het gratis gewichtsprogramma!

Onze assistenten Jacqueline en Jaimy begeleiden u hier graag in. Zij wegen uw huisdier en bekijken samen met u wat het gewenste gewicht gaat worden. Aan de hand hiervan maken zij een schema qua voeding en beweging. Hierna wordt er een vervolgafspraak in gepland, om na twee รก drie weken uw huisdier opnieuw te wegen en het resultaat te bespreken (indien het voor de kat veel stress veroorzaakt om langs te komen op de praktijk, dan is het ook mogelijk om het verloop telefonisch te bespreken).

Het programma

Royal Canin (dieetvoer voor honden en katten) heeft een speciaal gewichtsprogramma ontwikkeld waarin alle gegevens gezet kunnen worden van uw huisdier. Het programma laat het volgende zien: hoeveel uw huisdier per dag mag eten, het laat een afvalcurve zien en geeft een vervolgadvies. Deze gegevens geven wij u iedere keer mee en houden wij voor u bij.  

Het eerste gewichtsconsult

Het eerste consult duurt een half uur. Hierdoor hebben wij de ruimte om het programma met u te bespreken en uw huisdier te bekijken. Tevens kunnen alle gegevens op dat moment in het gewichtsprogramma gezet worden. Ook introduceren wij het voer van Royal Canin waar u 15% korting op krijgt. Tevens krijgt u een informatiepakket.

Vervolg gewichtsconsult

De daaropvolgende consulten duren 15 minuten. We bespreken het voedingsschema en eventueel ook andere mogelijkheden om uw dier meer te laten bewegen.

Resultaat

Bij de start van het programma wordt een foto gemaakt van uw huisdier en aan het einde van het programma wordt dit nogmaals gedaan. Deze foto krijgt u mee van ons.

Lees hier meer over overgewicht en de gevolgen hiervan voor uw huisdier.

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op!