Praktijk Vleuten 030 - 677 2366
Praktijk Maarssenbroek 0346 - 799 100
Praktijk Woerden 0348 - 420 817
Trimsalon Harmelen 0348 - 445 383
Praktijk Harmelen 0348 - 445 763

Aangepast beleid juni 2021: bekijk hier alle informatie en aanpassingen m.b.t het coronavirus.

DGC De Limes

Welkom!

Belangrijke mededeling

Aangepast beleid en openingstijden

Er zijn geen aangepaste openingstijden in de zomertijd. U kunt in Harmelen op werkdagen tot 21:00u bij ons terecht. Na 21:00 u kunt u terecht bij het Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein (030 - 202 70 70).

Voorzorgsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus

Wij verzoeken u een mondkapje mee te brengen indien 1,5 meter afstand niet aangehouden kan worden​.

 • Bent u verkouden, niest u of heeft u koorts, dan mag u de praktijk niet betreden
 • Eén persoon per dier mag de praktijk betreden, anders kunnen wij de 1.5 meter afstand in de wachtkamer niet handhaven.
 • Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te desinfecteren.
 • Het personeel houdt minimaal 1.5 meter afstand en geeft u geen hand.
 • Eigenaren van dieren die worden opgenomen voor een operatie mogen niet mee naar de opname.
 • Indien uw dier komt voor een echo, mag u tijdens het maken van de echo wachten in de wachtkamer. U zult niet aanwezig zijn bij het maken van de echo. Dit i.v.m. de zeer kleine ruimte die hiervoor beschikbaar is.
 • Wij verzoeken u zoveel mogelijk per pin en niet contant te betalen.
 • Wilt u zich aan de afgesproken tijd houden? Dus niet te vroeg en niet te laat? Dit zodat er niet teveel mensen in de wachtkamer zijn.

Bedankt voor uw begrip.

Bezorgservice

Vanwege de Coronasituatie zijn we een bezorgservice gestart! Kunt u niet naar de praktijk komen om medicatie, antiparasieten producten of voeding te halen? Dan komen wij het bij u thuis brengen.

 • De bestelling wordt de volgende donderdagochtend bij u gebracht;
 • Binnen een straal van 20 km vanuit locatie Harmelen;
 • De betaling wordt gedaan via een ‘Tikkie’;
 • Bij een bestelling boven de €40 betaalt u geen bezorgkosten. Bij een bestelling onder de €40 vragen wij €5 bezorgkosten.

Wilt u een bestelling plaatsen? Dat kan via verschillende opties:

Wijziging openingstijden

In de toekomst willen wij u graag nog beter bedienen met de mogelijkheden die beschikbaar zijn binnen onze praktijk. Dat betekent dat we voortaan op onze hoofdvestiging in Harmelen doordeweeks van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur geopend zullen zijn. Op deze vestiging hebben we de meeste mogelijkheden (diagnostiek, opname) en personeel, om zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. De avondspreekuren in Vleuten en op de vrijdagavond in Maarssenbroek komen te vervallen. Bekijk onze openingstijden.

Buiten de openingstijden kunt u in geval van spoed altijd terecht bij onze collega's van Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein (030 - 202 70 70). Zij helpen u en uw huisdier graag verder met de service en aandacht die u van ons gewend bent.

Wij zijn blij met u als klant en wij hopen u op deze manier nog beter van dienst te kunnen zijn!

Diergezondheidscentrum De Limes

Wij heten u van harte welkom op de website van onze dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren. De praktijk heeft haar hoofdvestiging in Harmelen en een dependance in Maarssenbroek, Vleuten en Woerden. 

In Harmelen is de praktijk gevestigd in een nieuw pand. Deze praktijk is nog moderner uitgerust zodat wij uw huisdier de meest optimale zorg kunnen verlenen. Naast de uitstekende algemene diergeneeskundige zorg staat het volledige team voor u klaar met vooruitstrevende deskundigheid en specialisaties.

De praktijk is 5 dagen per week telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 21.00. uur. Op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Volg ons ook op facebook!